Specials

bijzondere projecten

Prins Maasdijk verricht maatwerk in eigen werkplaats door gewenste aanpassingen te realiseren.

Een voorbeeld hiervan is het monteren van een 4-wielkit, Ampèremeters, omschakelbare Voltmeter en een automatisch start stop systeem op extern contact.

Amperemeters, omschakelbare Voltmeter en automatisch start stop systeem
 

Ook voor montage op een aanhanger draait Prins Maasdijk haar hand niet om. De inbouw van isolatiebewaking generatorsets behoort tot de mogelijkheden. Als generatorsets mobiel worden toegepast behoeft men zo geen rekening te houden met de aarding van de sets ën wordt er volgens de voorschriften van de NEN3140 en NEN1010 gewerkt.

2 x 40 kVA generatorset op aanhanger
 

Volledige aangepaste generatorsets, naar de wens van de klant, bijvoorbeeld voor de carrosseriebouw, is een terugkerend project

aangepaste 20 kVA generatorset
 

Het aanpassen van kleurstelling, uitlaatroosters, speciale tanks, maatwerkomkastingen en voorassemblage behoort allemaal tot de mogelijkheden bij Prins Maasdijk.

speciale maatwerk omkasting 30 -130 kVA
 

Prins Maasdijk is u ook van dienst met noodstroomaggregaten. Diverse uitvoeringen behoren tot de mogelijkheden: open of juist geluidgedempt, met sleutelstart of parallel netbedrijf, er zijn vele mogelijkheden. Het transport, de plaatsing, installatie, luchtvoorziening en in bedrijf stelling zijn geen probleem voor Prins Maasdijk en haar ervaren partners.

plaatsing 60 kVA aggregaat op zolder bij een bakkerij